Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent

  • Notícies
  • 13 agost, 2018
  • 0

El passat mes de juliol vam rebre el Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent 2018-2019 de la Diputació de Girona. Vam presentar una conserva de pollastre de pastura en concret “Pollastre amb camagrocs“. Aquesta conserva va resultar seleccionada entre 292 productes que es van presentar. A més de la nostra conserva seleccionada van haver 75 productes més que van obtenir el segell.

Els diferents productes presentats en aquesta tercera edició de Girona Excel·lent van ser seleccionats mitjançant diferents tasts a cegues per els millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics. En la nostra categoria, la de conserves, els i les tastadors/res van ser: la Fina Puigdevall (cuinera del Restaurant Les Cols d’Olot), Jaume Fàbrega (escriptor gastronòmic), Salvador Jordà (propietari del Restaurant Empòrium de Castelló d’Empúries), Manel Romero (professor de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona) i Tati Quera (Propietari del Petit Paradís de Girona).

Les conserves les elaborem a Planeses de forma tradicional en el nostre obrador amb pollastre de pastura criats a les nostres instal·lacions.

Girona Excel·lent Segell de Qualitat Agrolalimentària
Entrega segell Qualitat Alimentària Girona Excel·lent 2018-2019 de la Diputació de Girona

Logo Segell Quallitat Agroalimentària Girona Excel·lent

Pollastre encebollado

Sobirania alimentària

Sigues el primer a comentar “Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent”

(no es compartirà)