Jornada final projecte Polyfarming ‘Agricultura regenerativa: sembrar el futur’

  • Notícies
  • 23 novembre, 2021
  • 0

El model regeneratiu és cada vegada més rellevant com a part de la solució a dues dels nostres grans reptes actuals: la crisi climàtica i l’abandonament rural. El projecte d’agricultura regenerativa Life Polyfarming, coordinat pel centre de recerca CREAF i finançat per Life Programme, va començar a Planeses al 2016 i n’ha obtingut uns resultats prometedors que avalen que el model agroalimentari regeneratiu és una solució factible per assolir aquests reptes.

Jornada presencial: Dia 3 de desembre de 10 a 14:30 h a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona). Inscriu-t’hi!

Polyfarming presentarà els seus últims resultats i conclusions a la jornada final del projecte, el dia 3 de desembre a l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona), de 10 a 14.30 h. Però aquest no serà un esdeveniment focalitzat només en això, sinó que també és una oportunitat per escoltar les veus de les organitzacions que impulsen el model regeneratiu des de diversos llocs i experiències, com ara Família Torres, l’Associació AlvelAl o l’Associació d’Agricultura Regenerativa.

A més, serà un espai de debat al voltant de com es pot integrar l’agricultura regenerativa en l’agenda política actual, quines són les perspectives futures, els reptes i les oportunitats. Amb aquest objectiu, la jornada comptarà amb la participació de figures polítiques rellevants en l’àmbit de l’agricultura, la ramaderia, el canvi climàtic i el repte demogràfic, tant en l’àmbit català com estatal. T’hi apuntes?

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

Presentació del manual del sistema Polyfarming: dissenya i implementa el teu propi model agroalimentari regeneratiu

Sigues el primer a comentar “Jornada final projecte Polyfarming ‘Agricultura regenerativa: sembrar el futur’”

(no es compartirà)